Velkommen til DEKKVAREHUSET AS!

Vår spesialitet er dekk og på våre nettside har du mulighet til å bestille dekkskift og dekkhotell.

Billige dekk men bra dekk!

Dekkene på en bil har en innvirkning på hvordan den kjører. For å sikkre en trygg og god kjøreopplevelse, uansett vær og gate forhold, er det en rekke kriterier som må vurderes. det finnes ett hav av billige dekk på markedet, mye er bra MEN mye er dessverre veldig dårlig! hos dekkvarehuset as hjelper vi deg og veldige de riktige dekkene til din bil og samt etter ditt budsjett.  

Dekkstørrelse

Dekkstørelse er det viktigste kriteriet. Dekket må ha den riktige dekkstørrelsen. Dekkstørrelse kan finnes i vognkortet til bilen, og den inneholder den godkjente dekkbredden, felg diameter og dekk høyden.

Når du har denne informasjonen, står det ingenting i veien for å kunne velge de beste dekkene for din bil, som ofte kan være billige dekk.

Helårsdekk – allround dekk

Hadde det ikke vært bra å kunne kjøre på samme dekket hele året og kun bytte de ved slitasje?

Helårsdekk kalles dekk som skal fungere året rundt. I realiteten finnes det ingen type helårsdekk som er ideelt for vårt nordiske kilma!

Piggfire dekk er ikke trygge på sommerveier

Godkjente piggfrie dekk er ikke gode nok på sommerveier. De har et annet type dekkmønster og funger spesielt dårlig mot vannplaning. De øker også bremselengden både på vått og tørt underlag. Dekkene har dessuten mykere gummiblanding som gjrø at de sliten mye raksere om sommeren.

 

 

Les mer om sommderdekk HER - SOMMERDEKK

Les mer om Vinterdekk HER - VINTERDEKK