FELGER

Gi bilen din nytt utseende – vi hjelper deg å velge riktig felg!

Nye felger kan virkelig gjøre stor forskjell på utseende til bilen din. De vanligste felgene er stålfelger og aluminiumsfelger (lettmetall). Det blir vanligere å velge aluminiumsfelger i kul design for å få bilen litt stiligere . Hva slags felg passer til deg? Klassisk utseende, sporty look eller en ren stil?

 

Stilige aluminiumsfelger eller praktiske stålfelger?

Aluminiumsfelger ser veldig bra ut, spesielt etter en vask. Kjører du ofte på grus og landeveier? Eller bruker du dem om vinteren? Tenk da på et felgdesign som lett lar seg rengjøre. Stålfelger følger ofte med biler, mens aluminiumsfelger er ekstrautstyr. Vi hjelper deg med et eventuelt bytte, og kan også gi gode råd om hva slags felger som er best for deg.

 

Aluminiumsfelger skal behandles pent

Sterke remgjøringsmidler skal ikke brukes på aluminiumsfelger. Til og med spesial rengjøring som er laget for felgrens kan skade det ytre aluminiumslaget. Helst bør du benytte snill bilshampo og lunkent vann for å rengjøre felgene.

 

Hvilken felg passer din bil?

Foruten felgens bredde og diameter finnes det andre hensyn å ta. Boltsirkel, navhjulet (sentrum hullet) og felgens impressdybde påvirker valget. Er du usikker på om felgen og dekket passer til din bil? kom gjerne innom eller ta kontakt så hjelper vi deg å velge det du vil bli mest fornøyd med!

 

 

Trykk gjerne på bildet under her og se felger på din bil i en simulator! 

kansje du finner de felgene du er ute etter!!